“A kiválóság nem örökletes. A minőség nem veled született. Csak akkor lehetsz a legjobb, ha a legjobbakkal veszed fel a versenyt.” Gundel Károly
2011. február 28., hétfő
Tejberizs 2.
Hozzávalók:
- 15 dkg rizs
- 2 dl víz
- 5 dkg margarin
- 5 dl tej
- cukor
- vaníliás cukor
Elkészítés:
1, A rizst átmossuk, lecsepegtetjük és feltesszük főni a vízben.
2, Amikor beszívta az összes vizet, akkor rádobjuk a margarint, elkeverjük benne, majd felöntjük tejjel.
3, Ízlés szerint ízesítjük cukorral, vaníliás cukorral és néha megkeverve addig főzzük, amíg a rizs magába nem szívja a tejet.
4, Kakaóporral, fahéjjal meghintve, vagy lekvárral tálalhatjuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése